Vergeet mij nietjes kopen

Leuk om als cadeau te geven, maar ook leuk om zelf van te genieten. Vergeet me nietjes in een doosje, blikje of zakje.

Lief groeicadeautje met vergeet-mij-nietzaadjes voor tuin, balkon of terras. Terracotta bloempotje, met zakje zaad en potgrond-tabletten. Knalblauwe bloemetjes op zilvergroen blad.

Het vergeet-me-nietje is één van de kleinste bloemen met tal van legendes en een historische betekenis.

Prachtige Bedankje met bloemzaadjes. U kunt een keuze maken uit zonnebloemen, vergeet mij nietjes, geluksklavertje of (eetbare) bosaardbei. Koop nu de Amerikaans vergeet-mij-nietje (Omphalodes verna) v. Geef dit kweeksetje met vergeet-me-nietjes als cadeau weg en je weet zeker dat mensen een goed gevoel aan je bedrijf over houden. De vergeet-mij-nietjes zijn tweejarige planten . Met deze zaden plant je je eigen vergeet-me-nietjes blauw.

Juni-augustus zaaien op een zaaibed en in oktober-november uitplanten. Dit potlood gebruik je gewoon om mee te schrijven of tekenen. Het potloodstompje plant je in de aarde en daar groeien vergeet-me-nietjes uit.

Mica flowers – vergeet mij niet tak maat in ccreme. Nu goedkoop en gemakkelijk online te bestellen bij Tuincentrum de Oosteinde! Bekijk dan onze moestuinkalender. U vind daar een geweldig overzicht van . De roze bloempjes bloeien rijkelijk.

Een warm verhaal over twee dikke vrienden die elkaar even niet zien. Het tweede verhaal over Muis en Varken gaat over gemis . Overbeken tweejarig bloempje. Vergeet-mij-niet Groeikadootjes zijn leuke groene . Bloeit zeer vroeg, ideaal in combinatie met voorjaarsbollen. Kaukasische vergeet-mij-nietjes zijn vaste planten met groot ruw blad.

Er zijn veel bontbladige variëteiten in de handel gekomen de laatste jaren. De Brunnera macrophylla, ook wel Kaukasisch vergeet-mij-nietje genoemd is een veelgebruikte vaste plant in tuinen en parken. De blauwe, talloze bloempjes hebben een klein geel hartje. Iedereen kent het prachtig blauwe bloemetje met het gele hartje: vergeet-mij-niet.

Lees hier hoe je de zaden kan zaaien en kan laten bloeien. De plantjes met bijzonder mooie felblauwe bloemetjes zien er lief uit, .