Vergeet me nietjes zaden

Wie kent ze niet, het leuke plantje vergeet me niet. Het vergeet me nietje is gemakkelijk te kweken, vooral met deze zaai setjes. Deze setjes zijn vooral leuk om .

Vergeet-me-niet zaden voor jouw siertuin. Het vergeet-me-nietje is één van de kleinste bloemen met tal van legendes en een historische betekenis. Iedereen kent het prachtig blauwe bloemetje met het gele hartje: vergeet-mij-niet.

Lees hier hoe je de zaden kan zaaien en kan laten bloeien.

Leuk om als cadeau te geven, maar ook leuk om zelf van te genieten. Bestel ze snel in onze webshop! Prachtige Bedankje met bloemzaadjes. U kunt een keuze maken uit zonnebloemen, vergeet mij nietjes, geluksklavertje of (eetbare) bosaardbei. Strooi er wat zaaigrond over en duw de aarde aan.

Geef water met een nevelsproeier. Leg daarna op de grond gedurende . Met deze zaden plant je je eigen vergeet-me-nietjes blauw.

Juni-augustus zaaien op een zaaibed en in oktober-november uitplanten. De vergeet-mij-nietjes zijn tweejarige planten . Overbeken tweejarig bloempje. Bloeit zeer vroeg, ideaal in combinatie met voorjaarsbollen.

Lief groeicadeautje met vergeet-mij-nietzaadjes voor tuin, balkon of terras. Terracotta bloempotje, met zakje zaad en potgrond-tabletten. Nu goedkoop en gemakkelijk online te bestellen bij Tuincentrum de Oosteinde!

De blauwe, talloze bloempjes hebben een klein geel hartje. Wat ik zelf een keer gehoord heb en als leuk idee achter in mijn hersenpan bewaard heb: vergeetmenietjes. Myosotis alpestris – vergeetmijnietje, vergeet-mij-nietje.

Het zaad van deze warmtekiemer kiemt meestal snel. Een enkele keer laat de kieming wat langer op zich wachten en kan wat onregelmatig plaatsvinden.

About Alfie