Vergeet me niet zaadjes

Wie kent ze niet, het leuke plantje vergeet me niet. Het vergeet me nietje is gemakkelijk te kweken, vooral met deze zaai setjes. Deze setjes zijn vooral leuk om .

Vergeet-me-niet zaden voor jouw siertuin. Prachtige Bedankje met bloemzaadjes. U kunt een keuze maken uit zonnebloemen, vergeet mij nietjes, geluksklavertje of (eetbare) bosaardbei.

Leuk om als cadeau te geven, maar ook leuk om zelf van te genieten.

Bestel ze snel in onze webshop! Wij verkopen zaden van de felblauwe vergeet-mij-niet Myosotis alpestris. In een bloembak of bloempot doen de zaadjes het ook heel goed. De schakeringen blauw die in talloze bloempjes met hun gele hartjes . Vandaag bestellen = morgen in huis.

Met deze zaden plant je je eigen vergeet-me-nietjes blauw. Juni-augustus zaaien op een zaaibed en in oktober-november uitplanten. De vergeet-mij-nietjes zijn tweejarige planten .

Lief groeicadeautje met vergeet-mij-nietzaadjes voor tuin, balkon of terras. Terracotta bloempotje, met zakje zaad en potgrond-tabletten. De roze bloempjes bloeien rijkelijk.

Zaad goed verspreiden en met een dun . Buzzy Myosotis alpestris Blauw vergeet me niet. Strooi er wat zaaigrond over en duw de aarde aan. Geef water met een nevelsproeier. Leg daarna op de grond gedurende . Sluis Garden Greengift Los Doosje,. Inhoud: terracotta potje, zakje zaden vergeet-me-niet, cocostablet, sleeve . Elk doosje bevat een plastic potje, jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een klein zakje zaad.

Vanaf februari tot begin juli zaaien. Leg het Cocopress tablet in een schaaltje en . Stuur of geef een groei berichtje. Artikel nr: A6vergeetmeniet Pakje briefkaarten vergeetmeniet.

Pakje van briefkaarten – Amet vergeetmeniet zaden. Eenzijdig bedrukt met standaard .

About Alfie