Schrikdraad katten mag dat

Ik wil niet dat mijn katten pijn oplopen door dit schrikdraad! Veel mensen vragen zich af of schrikdraad voor katten mag. Dat kan ik nog wel begrijpen, want niemand wil een poepende kat in de.

Vanwege enorme overlast katten wens ik nu uiteindelijk een schrikdraad rond mijn tuin. Mag ik die draad bovenop de schutting aanbrengen? VioletPrue van katten is het inmiddels algemeen geaccepteerd dat zij loslopen. Je mag er wel wat aan doen: water gooien (helpt niet), apparaatjes .

Nu vraag ik me af of dit wettelijk gezien echt mag? Het wordt verkocht voor honden en katten binnen of buiten te houden. Nou heb ik veel last van de katten van de buurman, die vanaf . Overigens heeft ze nooit tegen ons geklaagd over dat de kat in haar tuin zit en dergelijke. Mag zij zo maar schrikdraag spannen? Weet iemand of je zomaar schrikdraad in je tuin mag plaatsen zonder bordje dat er spanning opstaat?

Het draad is ook net gespannen . Mag dit eigenlijk wel in een woonwijk en mag dit zonder overleg gedaan. Als het hier om overlast van uw kat of katten gaat, houdt er dan .

Wij zelf hebben ook schrikdraad tegen de katten over de schutting. Dan mag je ook beseffen dat de buurman iets onderneemt tegen de . Informatie over schikdraad oplossingen van Koltec voor kattenschrikdraa en meer. Daarbij ben ik gewoon van mening dat een ander geen last mag hebben van. Zwakstroom is hetzelfde als het schrikdraad van de paarden? Schijnbaar is onze tuin zeer interessant voor de katten uit de buurt.

Ik heb ook katten schrikdraad op mijn schutting, en dat heeft jaren . Ik vraag mij af mag dat zomaar wat hun doen? Om zijn hele tuin zit schrikdraad – de naam zegt het, ze schrikken, maar meer ook niet. De draad die als schrikdraad dient mag slechts blank zijn voor . Info over schrikdraad tegen katten. Gallagher tuin schrikdraad voor katten en honden.

Maar iemand mag toch best vragen wat ze er tegen kan doen? Sorry hoor, maar na een sterfgeval hier DANKZIJ EEN KAT ben ik ook niet meer .

About Alfie