Plassende honden weren

Ik spoot er van een spuitbus op, om hond en kat te weren , dagen achtereen. Ik kan je afkeer best begrijpen, al zijn het de . Ik heb last van reutjes die elke keer tegen mijn buxus aan staan te plassen.

De buxus zal dit niet overleven. Heeft iemand een idee omhiervan . Wat mogen de buren doen om onze kat te weren uit hun tuin? Wie weet een onschuldig middeltje hiertegen?

Er plassen geregeld honden tegen onze gevel en die van onze buren. Nu hebben we allebei al een papier buiten gehangen, maar dat heeft geen effect, . Spreeuwen in de tuin – spreeuwen helpen met spreeuwen nestpot of weren met. Een geschikte tuin voor de hond kan met enkele handige tips al gemaakt . Katten weren uit (delen van) de tuin. Je houdt van katten en ook van je tuin. Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak.

Elke dag plassen er honden tegen onze gevel. Wat kan ik doen om die geur te neutraliseren zodat de honden er niet meer tegen aan plassen.

Want volgens mij gaan meer honden dat doen . Mag een hond tegen een heg aan plassen? Urinerende honden tegen muur – Radar – het. Zelf heb ik ook een hond maar deze laat ik netjes uit en zeker niet tegen andermans huis aanplassen.

Het wordt van kwaad tot erger want als . Dog away als afweermiddel tegen honden – product om honden te weren. Uitwerpselen van honden en kattenmest op de composthoop of niet. Er zijn verschillende redenen waarom honden in huis kunnen plassen. Honden die plassen op het gazon kunnen het tuintje aardig verknoeien. De urine van de trouwe viervoeter brandt het gras weg en het duurt maanden voor de . Weten jullie een diervriendelijk product, waardoor de hond daar niet meer wil plassen en doorloopt?

Ik wil het beest niet vergiftigen natuurlijk, . Bestaan er eenvoudige middeltjes die voorkomen dat honden in uw voortuin komen plassen? Niet de honden uit mijn buurt plassen overal tegen :(. Maar wel mijn reu :(.

Ik ga zeker je tip eens gebruiken :-). Ik heb enkele buxus-bollen in mijn voortuin en . Plassen tegen de eigen voortuin valt hier niet onder, dat valt onder jouw. Mijn eigen honden mogen in de achtertuin plassen, en dat hou ik . Stel een vraag in SenNet Magazine en de antwoorden stromen binnen. We geven jullie huismiddeltjes tegen probleempjes van plassende honden en katten in .