Katten schijten in mijn tuin

Voor mijn gevoel is dit een territorium strijd daar de katten hun. Even om een beschrijving te geven van mijn buurt. Heb last van anders mans kattenpoep, het stinkt verschrikkelijk, kan iemand een middeltje geven dat ze uit onze tuin blijven.

En geloof me, ik ben die katten van anderen in mijn tuin, meer dan zat. Zet een citroengeranium in de tuin en de katten blijven weg, ze hebben nl een. Katten in de tuin zijn een van de grote ergernissen in mijn leven. Niet alleen wegens de massale slachting onder (tuin)vogels, maar ook .

Hoe houd ik poepende katten uit mijn tuin. Kattenpoep stinkt ontzettend en er is dan ook niets zo vervelend dan tijdens het tuinieren, of wanneer je even lekker . Erg stekelige planten weren katten ook uit de tuin. Katten weren uit de tuin: vreedzame methodes op een rijtje. Wat doe ik tegen katten in mijn tuin? Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich . Ik denk dat veel kattenbezitters dit probleem ook wel herkennen.

Katten kunnen in kleine tuinen vaak een doorn in het oog zijn. Hartstikke leuke beesten, wij hebben zelf ook een kat, dus ik vind het prima dat die af en toe eens een bezoekje aan ons .

Veel mensen ergeren zich er wild aan wanneer andermans kat in hun tuin poept. Niet helemaal onbegrijpelijk natuurlijk. Leuke pogingen, maar mijn katten waren niet onder de indruk. Maar het was wel heel leerzaam!

In mijn huidige tuin heb ik het heel anders . En als ik weet dat er katten in mijn tuin poepen, let ik gewoon wat beter op als ik . Hallo, Sinds anderhalve week poept onze kat, Odin in onze tuin. We hebben twee kattenbakken en twee katten. Eerst poepte hij gewoon op de . Mijn vraag is dan ook: Wat kan ik over het grint strooien om de katten.

De katten van de buren schijten bij mij in de tuin, en het ergste is dat ze . Onderzoekers menen het antwoord op de vraag te hebben waarom katten het liefst dicht bij huis poepen – en dan het liefst in de tuin van de . Deze week heb ik -met geweld- een kat mijn tuin uitgewerkt.

About Alfie