Hoe maak ik muntthee

We vertellen er alles over en leggen je uit hoe je zelf muntthee kunt maken! Deze muntthee is super simpel te bereiden maar heerlijk door de verse munt! Ik maak ijsblokjes met muntblaadjes in.

Zo heb ik in putje winter nog steeds de . Muntthee maken is heerlijk, maar natuurlijk niets nieuws. Marokkaanse muntthee is een heerlijk zomerdrankje en ideaal als afsluiter van een maaltijd. Ontdek hier het échte recept en enkele weetjes .

Enorm hip: op een terrasje een glas muntthee bestellen. Je krijgt dan een glas heet water met wat takjes er in, eventueel honing erbij en betaalt . Om lekkere muntthee te maken is het belangrijk om verse munt te gebruiken. Dit is vaak gewoon in de supermarkt te koop en is niet . Ik vind op internet zoveel recepten varierend van . Dit marokkaanse muntthee recept is klaar in min.

Maak zelf marokkaanse muntthee. Dit is verreweg mijn favoriete nagerecht als ik uit eten ben. Dit vind ik altijd een mooie afsluiting van een lekkere maaltijd.

De lekkerste muntthee maak je met met verse munt. Dit kun je bij de meeste supermarkten gewoon kopen, vaak als plantje. Het is ook niet moeilijk om zelf munt . Kook het water zoals je dat normaal ook doet als je thee zet. Terwijl het water kookt, doe je een paar verse takjes . Vervolgens in de koelkast ermee, . Vul de waterkoker tot het maximum bereikt is. Plaats de waterkoker terug in de houder en zet dit aan.

Gemaakt met verse muntbladeren heeft muntthee veel voordelen. Karla uit Kortenaken was tijdens de kerstvakantie in Marokko. Ze wil graag weten hoe ze de muntthee van daar zet.

Verse muntthee is helemaal hip. En dat terwijl munt een van de makkelijkste planten in de Makkelijke Moestuin is! De zoekfunctie leverde niets op, dus maak ik even een nieuw topic aan 🙂 Heeft iemand een lekker recept voor koude muntthee? Hoe maak ik marokkaanse muntthee?

Ik heb vandaag mijn eigen muntthee gemaakt van gedroogde blaadjes.

About Alfie