Hoe houd ik katten uit mijn tuin

Katten in de tuin zijn een van de grote ergernissen in mijn leven. Niet alleen wegens de massale slachting onder (tuin)vogels, maar ook . De katten van de buren zitten steeds in mijn tuin en hebben zelfs een broedende merel opgevreten! Wat doe ik tegen katten in mijn tuin? Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich een lief schattig beestje voor.

Hoe lief en mooi ze ook zijn, . Sommige tuinliefhebbers hebben veel last van katten die in de. Hoe houd ik poepende katten uit mijn tuin. Kattenpoep stinkt ontzettend en er is dan ook niets zo vervelend dan tijdens het tuinieren, of wanneer je even lekker . Mijn tuintje van x meter staat in z’n geheel binnen de rooilijn van een groot park. Nu woon ik in een straat waar het wemeld van loslopende katten.

Hoe kan ik de dierenhet beste uit mijn tuin weren. Hierdoor stinkt heel mijn voortuin en ik ben niet de enige die er last van. Hou gewoon de krolse poes binnen en je hebt minder last van de katers. Wat kun je doen tegen katten in je tuin? Er zijn verschillende manieren om katten uit je tuin weg te houden.

Hoe hou ik die reiger weg bij mijn tuinvijver? Hoe meer planten de bodem bedekken, hoe minder plekjes een kat zal vinden om zijn behoefte te. Erg stekelige planten weren katten ook uit de tuin.

Ik hou van dieren; NIET van hun poep en pies op mijn privéterrein.

About Alfie