Bloempot betonlook geven

Bloempot verven in verweerde betonlook. Deze video gaat over DIY Muurvuller! Vandaag gaan we een gewone witte vaas een stoere stonelook.

Een trend op dit moment is om (oude) decoratie te versieren met muurvuller of tegellijm van de Action. Hoi de pot die je hebt gemaakt heeft niet de grijze kleur hóe heb je dat lichter. Hoi, ik zou mijn trap willen verven in een betonlook.

Wat is zoal verkrijgbaar: kalkverf, krijtverf, loogbeits, betonlook verf “bottled.

Potten met muurvuller bewerken is niet zo moeilijk, maar hoe geef je ze nu die betonlook? In dit filmpje laat ik jullie zien hoe je met muurvuller een simpele vaas, een stoere betonlook kunt geven. Ingrediënten: – Een oude vaas of pot . Zo kun je het bijvoorbeeld een stoere cement look geven. Tips voor spullen die je een cement look kunt geven. Eenmaal thuis bracht ik de pot eerst even op kleur met matte krijtverf in.

Nou, jij bent echt een kampioen in potten een metamorfose te geven! Dit keer heb ik mijn grote bruine gemberpot onder handen genomen. En dat is me een joekel van een pot!

Maar niet helemaal naar mijn zin . Toen bedacht ik om de voet een stenen uiterlijk te geven, alleen wist ik nog niet hoe. Op een dag ben ik toen maar gewoon naar de bouwmarkt . De muurvuller smeerde ik met een kwast op de pot, waarna ik de pot. Wij geven je drie ideeën om de betonlook toe te passen in je woning. Stenen bloempotten ogen chiquer op je terras dan plastic potten.

Imprunetaanse terracottalook te geven – of net niet. Nu heb ik eerder al een artikel geschreven hoe je een betonlook bloempot kunt maken. Je kunt ook vazen, kruiken, lampenvoeten, etc een betonlook make-over geven. Oude bloempotten een betonlook geven.

Wat je met muurvuller, verf en koffiedik . We hebben allemaal wel een pot, schaal of vaas in de schuur staan die. Je kunt echt alles de betonlook geven, duik de schuur eens in of spit .